ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ
Ingredients
- 4 ΤΕΜ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
- 2 ΤΕΜ ΑΥΓΑ
- Ι ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
- 200 ΓΡΑΜ. ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΕΤΑ
- 1/3 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
- 1 ΤΕΜ. ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ
- 1/2 ΤΕΜ ΚΟΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΗ
- 250 ΓΡΑΜ. ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
- ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
- ΑΝΗΘΟ-ΔΥΟΣΜΟ ΛΙΓΟ
- ΛΙΓΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
Instructions
- ΤΡΙΒΩ ΣΤΟ ΧΟΝΔΡΟ ΤΡΙΦΤΗ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΡΙΧΝΩ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΕΣΤΡΑΓΓΙΣΤΗΡΙ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.
- ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΒΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΣΤΙΒΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙΤΟ ΛΑΔΙ.
- ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΤΡΙΜΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ , ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ, ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.
- ΛΑΔΩΝΩ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΗ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ.ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΛΙΓΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΠΑΝΤΙΖΩ ΜΕ ΛΙΓΟΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
- ΨΗΝΩ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 °C